Ubikinonin haitat

Ubikinonin haitat

Ubikinoni löytyy testosteroni täydentää ja auttaa lisäämään testosteronitasoja. Vaikka kaikkia ubikinonin vaikutusten näkökohtia ei ymmärretä, sitä pidetään yleensä turvallisena useimmille, kun sitä käytetään ohjeiden mukaisesti. Siksi ubikinonin haitat eivät ole vielä varmoja. Jos kuitenkin sinulla esiintyy jokin seuraavista oireista, lopeta ubikinonin käyttö ja ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi hyvin matala verenpaine – huimaus, vakava heikkous ja tunne, että saatat pyörtyä Pahoinvointi, vatsavaivat, ruokahaluttomuus, oksentelu, ripuli, ihottuma ja alhainen verenpaine ovat kaikki mahdollisia haittavaikutuksia.

Karnosiini hyã’dyt

Karnosiinilla on osoitettu olevan useita myönteisiä etuja monissa tutkimuksissa. Näiden etujen joukossa on ryppyjen vähentäminen iholla sekä aivojen suojaaminen reaktioilta, jotka voivat johtaa dementiaan. Lisäksi tutkimukset osoittavat, että sillä on vahvat antioksidanttiominaisuudet, jotka voivat pidentää elinikää.

Karnosiini kokemuksia

Laaja valikoima normaaleja kehon prosesseja, mukaan lukien lihasten, sydämen, maksan, munuaisten, aivojen ja monien muiden elinten asianmukainen toiminta ja kehitys, luottavat karnosiiniin sen terveen toiminnan ja kehityksen kannalta. Karnosiinin käyttö ikääntymisen hidastamiseksi on herättänyt joidenkin tutkijoiden huomion, koska se näyttää olevan vuorovaikutuksessa tiettyjen molekyylien kanssa, jotka voivat olla mukana ikääntymisprosessissa.

Karnosiinin haitat

Koska karnosiinilisien käytön turvallisuudesta tiedetään niin vähän, on joitain huolenaiheita tai haittoja, että se voi aiheuttaa unihäiriöitä joillekin henkilöille. Koska karnosiinilisien terveysriskeistä ei ole tietoa, on tärkeää saada lääkärin apua ennen karnosiinilisien käyttöä.

On myös tärkeää muistaa, että lisäravinteiden turvallisuutta ei ole osoitettu raskaana olevilla naisilla, imettävillä äideillä, lapsilla ja niillä, joilla on lääketieteellisiä ongelmia tai jotka ottavat lääkkeitä.

Karnosiini verenpaine

Karnosiinin on osoitettu alentavan joidenkin henkilöiden verenpainetta. On mahdollista, että karnosiinin käyttö yhdessä korkean verenpaineen alentamiseen tarkoitettujen lääkkeiden kanssa voi aiheuttaa verenpaineen liian suuren laskun. Jos käytät lääkkeitä korkeaan verenpaineeseen, vältä ottamasta liikaa karnosiinia.

Karnosiini iho

Tässä on joitakin ikään liittyviä ihosairauksia, joita karnesiini voi auttaa välttämään (ja hoitamaan):

  • Hermoston rappeutuminen
  • Solujen vanheneminen (solujen vanheneminen)
  • Silmän linssin ristiinkytkeminen
  • Vaurioituneet proteiinit alkavat kerääntyä suuria määriä.
  • Lihasten atrofia
  • Aivoverenkierron vaje
  • Ihon kollaasi on ristiinytyvä tässä prosessissa.
  • LDL-kolesterolin hapettumista
  • DNA-kromosomivauriot ovat vakava ongelma.
  • Kehittyneet glykoloinnin lopputuotteet muodostuvat glykaatioprosessin aikana (AE)

Karnosiini

Karnosiini on proteiinin rakennuskomponentti, joka syntyy elimistössä luonnossa. Kun lihakset toimivat, se keskittyy niihin, mutta se löytyy myös sydämestä, aivoista ja monista muista kehon osista.

Karnosiinia käytetään hidastamaan ikääntymisprosessia sekä ehkäisemään tai parantamaan diabetekseen liittyviä ongelmia, kuten hermovaurioita, silmien poikkeavuuksia (kaihi) ja munuaisongelmia.