Testosteronia lisäävät elintarvikkeet

Rypäleet aktiivisempaan siittiöön

Syö nippu punaisia viinirypäleitä päivittäin, jotta oma matala roikkuva hedelmäsi saisi vauhtia: kuoret sisältävät resveratrolia, mikä tekee siittiöistä kovempia. Kiinalaiset tutkijat havaitsivat, että 500 mg: n ekvivalentti – noin 5–10 gramman rypäleenkuorien määrä – riitti nostamaan testosteronia ja parantamaan epididymaalista liikkuvuutta (siittiöiden kykyä uida). Tämä on luultavasti paljon helpompaa kuin ostaa testosteronivalmisteita ja pillereitä.

Tonnikala korkeammalle sukupuolivoimalle

Tonnikalan ”tuoksu” ei ehkä ole ihanteellinen ensimmäiselle treffeille, mutta sen D-vitamiinipitoisuus on. Vitamiini vahvistaa testosteronia jopa 90%, löysi tutkimuksen Grazin lääketieteellisestä yliopistosta, Itävallasta, vähentäen libidotappavaa kemikaalia sukupuolihormoneja sitovaa globuliinia (SHBG). Tonnikalatölkki sisältää 100% RDA: sta.

Granaattiomena taistelemaan impotenssista

Jotkut sanovat, että se oli Raamatun kielletty hedelmä, ja vanha Aadam olisi voinut tehdä paljon pahempaa. International Journal of Impotence Research kertoo, että 47 prosentilla impotenteista miehistä tilanne parani päivittäisen lasillisen antioksidanttipitoista granaattiomenamehua. Sinun ei tarvitse käärmeä kertomaan sinulle, että se on hyvä asia.

Valkosipuli lihasten ylläpitoon

Karkota vampyyrit ja heikot lihakset: valkosipuli sisältää allisiinia, yhdistettä, joka alentaa stressihormonin kortisolin määrää. “Kortisoli kilpailee testosteronin kanssa samoista paikoista lihassoluissa”, sanoo ravitsemuskonsultti Alan Gordon. Ompele kortisoli, sitten testosteroni pääsee toimimaan. Valkosipuli on voimakkaampaa kypsentämätöntä.

Munat hormonin tehostamiseen

Munilla on todella aurinkoinen puoli. “Keltuaisen kolesteroli on testosteronin esiaste”, sanoo kliininen ravitsemusterapeutti Kim Pearson. Älä huoli sydämestäsi: Connecticutin yliopiston tutkimuksessa todettiin, että tutkittavat voivat syödä kolme munaa päivässä vaikuttamatta kolesterolitasoon.

Kaali naishormonien vähentämiseksi

Vihannesten kuningas, kaali on täynnä kemikaalia nimeltä indoli-3-karbinoli, joka vapauttaa veresi naishormoneista. Terveet miehet ottivat 500 mg päivittäin viikon ajan Rockefeller Universityssä; heidän estrogeenitasonsa puolittui, mikä tehostaa testosteronia.