5 harjoitusta testosteroni lisäämiseksi

Kyykky

Sitä kutsutaan joskus ”harjoitusten kuninkaaksi”, tangon kyykky on yhdistelmäliike, joka käyttää koko vartaloasi painon nostamiseen ylöspäin. Mahdollista lukkiutumista lukuun ottamatta mikään liikunta ei tunnu paremmalta.

Texasin yliopiston tutkimuksessa todettiin, että kyykkyjen suorittaminen syntetisoi enemmän testosteroni ja kasvuhormonia kuin vastaava istunto jalkapuristimessa. Vaikka osallistujat nostivat enemmän painoa jalkaprässiin, heidän uupumus oli 42% suurempi kyykkyjen jälkeen. Ohitetaanko jalkapäivä? Saat parhaan testosteronivahvistimen tarttumalla telineeseen ja kiinnittämällä kipua.

Puhdista ja paina

Testosteronin tehostamisen tavoitteena on rekrytoida mahdollisimman paljon lihaksia harjoitusten aikana. Eristys liikkuu kuten bicep curl ei leikkaa sitä: tarvitset monimutkaisia ​​liikkeitä, jotka työskentelevät paljon lihasryhmiä, jos haluat lisätä työvoimaa.

Puhdas ja puristin osuivat jalkoihin, ytimeen, käsivarsiin, selkä, käsivarret ja hartiat yhdellä liikkeellä. Tämä on kuitenkin edistynyt tekniikka. Aloittelijoille sopii paremmin kyykkyjen, umpikuormien ja niin edelleen perusteet ennen siirtymistä puhtaalle. Mutta keskitason nostajalle, joka haluaa tehostaa peliäan, ripustin on valmis ja odottaa.

Kuollut hissit

Deadlift on klassinen moniliitosharjoitus, joka toimii kehosi suurimmissa lihasryhmissä ja sopii täydellisesti testosteronin tuottamiseen. Journal of Strength of Conditioning Research -lehdessä havaittiin merkittävä T-lisäys korkeakouluikäisillä miehillä raskaiden kuolleiden nostojen jälkeen.

Pull-up

Haluatko parhaan ylävartaloliikkeen arsenaalissasi? Ompele paketti ja mene vanhan koulun kallistiikkaan. Kun leuat ovat kädet itseäsi kohti, työskentelevät ensisijaisesti hauisesi kanssa, oikeassa muodossa oleva käden ulottuvuus vetää käsivartesi, hartiat, selkä ja ydin.

Parasta pull-upissa on se, että se voidaan suorittaa missä tahansa yläpalkilla. Asenna yksi ovikehykseen kotona ja pyöritä sarjaa aina, kun tunnet olosi matalaksi. Länsi-Australian yliopiston mielestä miehet, joilla on korkea T, kärsivät masennuksesta kolme kertaa vähemmän, mikä tarkoittaa, että viimeisen edustajan pitäisi olla hymy kasvoillasi.

Voit myös ostaa testosteroni lisäravinne verkossa, ilman reseptiä.